DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnöknő. Tehát először is a lakástörvény tárgyalását ne tévessze össze Filló képviselőtársam az önkormányzati törvénnyel. A kettő ég és föld! Ez az egyik megjegyzésem.
A másik megjegyzés, hogy a show-műsorra való utalás... (Derültség a szocialista párti képviselők körében.)... nyilvánvalón azt jelentheti a jelen esetben, miután én az ön képviselőtársainak a felszólalását szó szerint felolvastam az Országgyűlési Naplóból, hogy ön kineveti a saját képviselőtársait. De ha ez nem így lenne, hanem általában minősíteni kívánja bárkinek a felszólalását és ön a tárgyi tudást show-műsornak szeretné beállítani, akkor én úgy gondolom, önnek meg nem árt tudnia, kedves Filló képviselőtársam, én meg hallottam már olyan esetekről, akik még a telefonkönyvön is nevetnek. Remélem, ön nem ezek közé tartozik. Köszönöm. (Szórványos taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť