DR. BALSAI ISTVÁN

Full text search

DR. BALSAI ISTVÁN
DR. BALSAI ISTVÁN (MDF): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Országgyűlés! Én azt tartom szomorúnak, hogy a jogász végzettségű képviselőtársaink közül második kifejtés után is még akad olyan, aki felszólalásra alkalmat vél abban, amit már nagyon világosan kifejtettem - és nem szeretném még egyszer mondani: nem a bírói hatáskör és nem a bíróság érdemi munkája ellen kívántam az érveket felsorakoztatni. Én azt hiszem, Hack Péter úr ezt a második felszólalás után talán megértette; remélem. (Derültség.) Bocsásson meg, ha tévednék.
Úgy látszik, Szigethy képviselő úr nem értette meg, hogy az előzetes végrehajtás tárgyában megnyitandó bírói hatáskör nem az ügy érdemi eldöntésével, hanem egészen mással függ össze. Én nagyon sajnálom, hogy a hosszú időn keresztül ügyvédi praxist folytató képviselőtársamnak ezeket az alapfogalmakat (Moraj a koalíciós képviselők körében.), tényleg a parlament drága idejét igénybe véve kellene megmagyarázni (Szórványos taps az ellenzéki képviselők körében.); de most erre nem is teszek kísérletet, mert reménytelen. (Morajlás a teremben.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť