TIRTS TAMÁS

Full text search

TIRTS TAMÁS
TIRTS TAMÁS (Fidesz): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Köszönöm a szót. Hogy ki volt kicsinyes ebben a szópárbajban, azt nem kívánom minősíteni. Tehát ilyen formában elmondanám, mit mondtam, és akkor esetleg fölidézném még egyszer Dornbach Alajos számára.
Azt mondtam, ebben az együttes jelentésben egyetlen javaslatom sem szerepel már. Ebből azt a következtetést vontam le - nem túl merészen -, hogy a bizottság nem támogatta egyetlen javaslatomat sem. Hogy érdemben az a vita miként zajlott le a bizottság ülésén, nem tudom. Én nem erre utaltam, tisztelt Dornbach Alajos, hanem hogy érdemben az én módosító javaslataim nem mentek át.
Ilyen formában az teljesen indifferens, hogy adott esetben a saját frakciómból is volt-e ott valaki az ülésen, vagy nem. De én ezt nem is kevertem ide.
A másik: teljes mértékben alátámasztja hozzászólásával, amit mondtam. Hiszen ebben a hajszában, amibe belekényszerítik ellenzéki képviselőtársaikat, nem várható el, hogy az ember a saját bizottságában, módosító javaslatokat beadva egy másik bizottságban, adott esetben közben még plenáris ülésen is egyszerre jelen legyen. Nem várható el. Ha ezt nem tudják belátni...?! Ilyen értelemben utaltam arra, hogy egy önkormányzati alaptörvény vitájához nem méltányos egy egyhetes részletes vitára való időkeret. Ezen belül is az egy hétből ma egy nap van. Ráadásul a tisztelt többség eldöntötte, hogy pénteken szavazunk. Én ennyit mondtam, és majd a nézők és az állampolgárok eldöntik a felszólalásomból, ki volt kicsinyes. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť