DR. HOMOKI JÁNOS

Full text search

DR. HOMOKI JÁNOS
DR. HOMOKI JÁNOS (FKGP): Nem kaptam választ arra, hogy milyen összeg folyt be az MSZP kasszájába a kiadott ingatlanokból. Azt hittem, hogy államtitkár úr azt fogja mondani, hogy azért van az MSZP használatában 365 ingatlan, hogy minden napra jusson egy. (Zaj a bal oldalon.)
Az előző kormánynak négy év nem volt elegendő ahhoz, hogy ezt a komplex rendezetlenséget rendezze végre az ingatlanok területén. Ugyanez vonatkozik a jelenlegi kormányra is, hogy lassan másfél év telt el, és a kormány semmit nem tett a végleges rendezés érdekében.
Milyen demokrácia az, ahol a kormányzó párt 365 ingatlant használ ingyenesen, míg a többi ellenzéki párt nem tudja kifizetni a bérleti díjat? Az is igaz, hogy a közmondás szerint minden szentnek maga felé hajlik a keze. No de ennyire? (Zaj.)
Az MSZP etikátlan módon másodlagos állami támogatást élvez, tehát diszkriminálja az ellenzéket. Valójában 365-ször többet kap, mint a többi párt, s ez teljesen etikátlan. Politikai felelőssége abban áll, hogy öt éven keresztül nem tiltakozott a törvénytelen állapot ellen, nem kezdeményezte annak felszámolását.
Ezeket az ingatlanokat már régen fel kellett volna ajánlani különböző társadalmilag hasznos célokra, így az önkormányzatoknak, szociális, kulturális, egészségügyi hasznosításra. Miután ez nem történt meg, ezért nem tudom elfogadni az államtitkár úr válaszát. (Taps az FKGP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť