HORN GYULA

Full text search

HORN GYULA
HORN GYULA miniszterelnök: Tisztelt Képviselő Asszony! Egyetértek az aggodalmával. A következő három megjegyzést kívánom tenni.
Az egyik: azt hiszem, hogy a feketegazdaság - és szélesebb értelemben az egész közbiztonság - ebben a Házban is hatpárti ügy kell hogy legyen. Kezdeményezni kívánom a tisztelt ellenzéki pártoknál, hogy az intézkedések megvitatása és a továbblépés céljából hatpárti megbeszélést tartsunk.
A másik: azért az egy előrelépés, hogy jelentősen javult mind az adó-, mind a tb-járulékfizetési morál. Ezt az illetékes hatóságok kimutatják.
Végül a harmadik - mégpedig a családi pótlékkal összefüggésben az, amit a kormány vállalt, és itt a parlament képviselőinek nagy többsége támogat -: a rászorultsági elv érvényesítése. Tehát szó sincs arról, hogy a rászorultakat kihagynánk a családipótlék-támogatásból. Köszönöm szépen. (Taps a kormánykoalíció padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť