DR. SUCHMAN TAMÁS

Full text search

DR. SUCHMAN TAMÁS
DR. SUCHMAN TAMÁS tárca nélküli miniszter: Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Amit elmondott, az majdnem így van. Annyi a különbség, hogy elismertem, hogy számtalan kritika ér, és soha nem fogom megtenni, hogy nem ismerem el a koalíciós partner részéről is. De lehet-e szabotálni a privatizációt? - és tovább mondtam, hogy szerintem ebben a parlamentben és a koalícióban is minden pártnak az az érdeke, hogy a privatizáció ebben az évben sikeres legyen. Így hát az ott elhangzott mondatokat cáfolom azzal, hogy még egyszer idézem: de lehet-e szabotálni a bírálatok ellenére?
A kérdésének a lényegi részére pedig annyit tudok mondani, hogy a privatizációs folyamatok hat-héthónapos előkészület alapján, jogszabályok, törvények és rendeletek módosításával tervszerűen folynak, és az újságokból ön is értesülhetett, hogy mely tranzakciók vannak folyamatban. Ami biztosnak tűnik: az energiaszektorból a gáz-, illetve a villamos erőművekre beadott pályázatok egy része ebben az évben el lesz bírálva.
Azzal a bevétellel, amit ebben az évben már elértünk, a költségvetési bevételek teljesülnek, illetve a jövő évre tervezett 108 milliárdos privatizációs költségvetési bevétel is teljesülhet. Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť