PÁPAI MIHÁLY

Full text search

PÁPAI MIHÁLY
PÁPAI MIHÁLY (FKGP): Tisztelt Miniszter Úr! Itt, a parlamentben ülők, mindannyian tisztában vagyunk az ország nehézségeivel. De ez nem lehet ok arra, hogy egy katonának a normaruházatát sem biztosítják. Tudok a pápai laktanyában olyan honvédről, akinek otthonról vittek ruhát. (Zaj, derültség, közbeszólások. - Dr. Szabó Iván: Hogy került oda?) A téli ruházatról csak ennyit.
Itt valóban fennállhat annak a veszélye... (Közbekiáltás a jobb oldalról: Nem kell nevetni!) Így van kérem, és ez biztos. A téli ruházat tehát ezért is fontos lenne.
A cél elérése... Tisztelt Miniszter Úr! Anélkül, hogy vádaskodnánk: mindannyian járunk az országban, és nem egy laktanya körül látjuk azt, hogy építkezéseken és egyéb helyeken civilek vagy civilek csoportjai katonai felszerelésben végzik a munkát vagy éppen végzik a saját munkájukat...
Még egyszer hangsúlyozom, hogy a Független Kisgazdapárt a hadsereg mellett áll, és én személyemben sem óhajtok vádaskodni, de ezeket azért kérem figyelembe venni, és kérem a miniszter urat, hogy tessék intézkedni ebben az ügyben. Köszönöm. (Taps a jobb oldalról.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť