ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! A kormány T/1511. számon, sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a területfejlesztésről és a területrendezésről szóló törvényjavaslatát, melyet a múlt heti futárpostában kaptak kézhez képviselőtársaim. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a sürgős tárgyalással. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 212 igen szavazattal, 28 ellenszavazattal, 6 tartózkodás mellett az előterjesztést sürgős tárgyalásba vette.
Most azoknak az előterjesztéseknek a sürgős tárgyalásáról határozunk, amelyeket a hét végi futárpostában kaptak kézhez képviselőtársaim.
A kormány - ugyancsak sürgős tárgyalást kérve - benyújtotta az államháztartásról szóló törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslatát, T/1543. számon. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a sürgős tárgyalással. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 224 igen szavazattal, 30 ellenszavazattal, 1 tartózkodás mellett az előterjesztést sürgős tárgyalásba vette.
Tisztelt Országgyűlés! A kormány - ugyancsak sürgős tárgyalást kérve - benyújtotta a társasági adóról szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslatát, T/1504. számon. (A teremben megszólal egy mobil telefon.)
Tisztelt Képviselőtársaim! Megállapodtunk abban, hogy mobil telefonjaikat kikapcsolják az ülésteremben, és ugyanezt kértük a sajtó képviselőitől is. Kérem, hogy - különösen ilyen szavazások környékén - tartsák be ezt a megállapodásunkat. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a sürgős tárgyalással. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 215 igen szavazattal, 37 ellenszavazattal, 3 tartózkodás mellett az előterjesztést sürgős tárgyalásba vette.
A kormány - szintén sürgős tárgyalást kérve - benyújtotta a fogyasztási adóról és a fogyasztói árkiegészítésről szóló törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslatát, T/1503. számon. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a sürgős tárgyalással. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 220 igen szavazattal, 49 ellenszavazattal, 1 tartózkodással az előterjesztést sürgős tárgyalásba vette.
A kormány - ugyancsak sürgős tárgyalást kérve - benyújtotta az általános forgalmi adóról szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslatát, T/1502. számon. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a sürgős tárgyalással. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 220 igen szavazattal, 51 ellenszavazattal, 1 tartózkodás mellett az előterjesztést sürgős tárgyalásba vette.
A kormány - szintén sürgős tárgyalást kérve - benyújtotta a helyi adókról szóló törvény és a gépjárműadóról szóló törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslatát, T/1505. számon. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a sürgős tárgyalással. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 220 igen szavazattal, 51 ellenszavazattal, 2 tartózkodás mellett az előterjesztést sürgős tárgyalásba vette.
A kormány - ugyancsak sürgős tárgyalást kérve - benyújtotta az adózás rendjéről szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslatát, T/1548. számon. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a sürgős tárgyalással. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm. Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 224 igen szavazattal, 51 ellenszavazattal, 3 tartózkodás mellett az előterjesztést sürgős tárgyalásba vette.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť