KUNCZE GÁBOR

Full text search

KUNCZE GÁBOR
KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Tisztelt Képviselő Úr! Ahogy említettem, IX. hó 14-e a Határozatok Tára megjelenési időpontja, ezért szerepel ott a IX. hó 7-ei kormányülés időpontja. Az ott elfogadott határozat a következőképpen fogalmaz: "Az Alkotmánybíróság döntésének figyelembevételével elő kell készíteni a munka törvénykönyve betegszabadsággal kapcsolatos szabályozásának módosítását." (Dr. Szabad György: ...mely szerint... - és a mondat nincs befejezve.) Azt gondolom, hogy ezt így továbbra is érvényben lehet tartani, adott esetben nem biztos, hogy kifogásolandó, hogy az Alkotmánybíróság döntését figyelembe kell venni egy ilyen szabályozás meghozatalakor.
Harmadszor teszünk próbát arra, hogy képviselő úr kételyeit eloszlassuk, úgy látom, nem nagyon megy a dolog. Én azt gondolom, hogy ezt már csak egyféleképpen lehetne, ha ön rendszeresen részt venne a kormány ülésein, ezzel kapcsolatban azonban még másokkal is beszélnem kell, így ezt nem tudom most megígérni. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a bal oldalon. - Dr. Szabad György: Megköszönöm miniszter úr szavait, de egy fél mondatot idézett egy határozatból. Kérem, tegye meg... - Zaj)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť