CSÉPE BÉLA

Full text search

CSÉPE BÉLA
CSÉPE BÉLA (KDNP): Időkorlát nélkül sem kívánok kettő percet igénybe venni. A Kereszténydemokrata Néppárt frakciója támogatja ezt a javaslatot. Alapvetően azért, mert ebben a zárszámadásban valóban olyan súlyos hiányosságok vannak, amelyek miatt a kormánynak már olyan kiegészítést kellett volna adnia a benyújtott törvényjavaslathoz, mellyel azt megváltoztatja. Egy ilyen észrevétel megszületett a Pénzügyminisztérium részéről, amely a "Kiegészítés" címet viseli, ezt azonban a költségvetési bizottság csak háttéranyagnak minősítette.
Lényegében valamiféle visszavonás megtörtént, csak jogilag nem helyesen. Ezért azt a "Kiegészítés" címet viselő anyagot kell tulajdonképpen a törvényjavaslathoz úgy csatolni, hogy az megfelelő módosítással kerüljön ismét a Ház elé. Ezért mi támogatjuk azt a javaslatot, hogy a Ház vegye le a napirendről. Kérjük a kormányt, hogy a már egyébként is benyújtott kiegészítés, amelyet háttéranyagnak minősített a költségvetési bizottság, épüljön bele a törvényjavaslatba, és így lenne mód további lépésre. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť