VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Akkor pontosítani kívánom az ügyrendi észrevételem. Azt javaslom ügyrendi indítványként, hogy az Országgyűlés most függessze fel az általános vitát és most ne folytassa le az általános vita további részét.
Indítványom alapjául az szolgál, hogy amikor a házbizottság döntött arról, hogy az általános vitára bocsátást támogatja és javasolja a Háznak az általános vitát, nem volt tisztában néhány olyan körülménnyel, amely időközben az országgyűlési képviselők rendelkezésére áll már. Nem volt tisztában azzal, hogy milyen mértékű jogszabálysértés, milyen mértékű pontatlanság, számszaki hiba van a '94-es zárszámadásban. Ezt mi, az Országgyűlés képviselői, nem tudjuk korrigálni. Ezért javaslom, hogy ezt a vitát függessze föl a Ház, erről döntsön akár az Országgyűlés. Ezt a vitát az átdolgozás után folytassa le majd az Országgyűlés egy későbbi időpontban.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť