DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm szépen. A rendkívüli és a halaszthatatlan az ebben az ügyben, hogy a község nem tud fizetni, a község vagyonát elárverezik, és a község ugyanakkor nem kapott semmiféle ellenértéket annak fejében, amit tőle elvettek.
Hogy miért országos jelentőségű ez? Ha figyelt volna a miniszter úr, akkor nem tette volna fel ezt a kérdést. Én jeleztem, hogy igaz, hogy egy településre vonatkozik mindösszesen ez az adat, de ez országos méretűvé vált, és tulajdonképpen már az egész országot az ilyen és ehhez hasonló jellegű privatizációs tolvajlások, (Zaj a bal oldalon.) egyéb tolvajlások, egyéb rablások uralták el, és éppen arra utaltunk ezzel a felszólalással, hogy igaz, hogy ez egy településnek a gondjaként jelenik meg, de valójában ma már szinte minden önkormányzatnál vagy ilyen, vagy egyéb vonatkozású ellehetetlenülés bekövetkezett. Ezért kértük az illetékeseknek az intézkedését, és én úgy gondolom, hogy elfogadhatatlan, hogyha egyszer a kormányzati oldallal szembenálló oldalnak más véleménye van, akkor önök rögtön egy olyan kioktató stílust vesznek fel, amelynek jogszabályi alapja nincs, de kétségkívül az önök hatalmi tényezője, a korábban megszokott évtizedekből fakadó állampárti (Zaj a bal oldalon.) sztereotípiái úgy tűnik, hogy önöknek kellő lehetőségeket adnak. Én visszautasítom még április 4-én is, (Derültség.) igen tisztelt miniszter úr, ezt a stílust, mert április 4-e nekünk megszállás, és nem felszabadítás. (Taps az FKGP padsoraiban. Közbeszólás a bal oldalon: Demagógia!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť