ELNÖK (dr. Salamon László)

Full text search

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az életüktől és szabadságuktól politikai okból jogtalanul megfosztottak kárpótlásáról szóló 1992. évi XXXII. törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása.
Dr. Sepsey Tamás képviselő úr előterjesztését T/88. számon kapták kézhez képviselőtársaim. A bizottságok ajánlásaikat kialakították, ezeket T/88/1-es, illetőleg 2-es számon juttattuk el képviselőtársainkhoz.
Bejelentem, hogy Sepsey Tamás képviselő úr előterjesztésében - elírási hiba miatt - téves cím, illetve felvezető szöveg szerepel.
A hibát korrigáló új változatot T/88/3. számon nyújtotta be a képviselő úr. Az előterjesztés címét a napirendi pont megnyitásakor már helyesen ismertettük.
Emlékeztetem önöket, hogy múlt heti ülésünkön az általános vitát megnyitottuk, de az expozé elhangzására nem került sor. Megadom a szót dr. Sepsey Tamás képviselő úrnak, a napirendi pont előadójának. Képviselő úr, a helyéről kíván szólni vagy innen?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť