DR. SZEKERES IMRE

Full text search

DR. SZEKERES IMRE
DR. SZEKERES IMRE (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Nagyon fontosnak tartom, hogy Szabó Iván ezt a problémát felvetette a Házban. S nagyon örülök, hogy az MDF frakcióvezetője ily mértékig támaszkodik a szocialista képviselőcsoport munkájára, hiszen Páva Zoltán szocialista képviselő, Komló országgyűlési képviselője augusztus óta folyamatosan foglalkozik ezekkel az ügyekkel, és mintegy két héttel ezelőtt ellenzéki országgyűlési képviselők bevonásával ebben a témakörben egy időleges áttekintést tartottak, és ezeket a problémákat ott fogalmazták meg.
Több mint nyolc hónap munkája fekszik a helyi önkormányzatokkal való egyeztetésben és abban, hogy azokra a konkrét ügyekre, amelyeket a kormányhatározat nem tudott megválaszolni, konkrét válaszok szülessenek, erőforrások, lehetőségek és szervezési lehetőségek egyaránt. Úgy gondolom, ez az ügy jó példája annak, hogy egy ügyet nemcsak politikai pártok szerint, hanem attól függetlenül is meg lehet közelíteni.
És végül még egy gondolat. Nagyon bízom benne, hogy a következő években nem általában fogunk egy-egy válságtérség gondjairól beszélni, hanem konkrétan fogunk cselekedni, ami az elmúlt négy évben egyébként elmaradt. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť