DR. SZILI KATALIN

Full text search

DR. SZILI KATALIN
DR. SZILI KATALIN környezetvédelmi és területfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Frakcióvezető Úr! Csak és kizárólag ahhoz engedjen meg néhány kiegészítést, amit az előzőekben az államtitkár úr elmondott.
Az előző kormány valóban hét olyan határozatot hozott, amelyben a különböző válságos térségek problémáinak kezelésére próbált megoldást találni, s amelyben különböző határidőket és felelősöket szabott. Ön is említette, hogy kevés volt az a pénzügyi kondíció, amit emellé lehetett rendelni, ezért úgy gondoltuk, át kell tekinteni, mi az, ami ebből megvalósítható, mi az, ami ebből már megvalósításra került és mi az, aminek a megvalósítása rendkívül nagy akadályokba ütközik.
Azt gondolom, hogy az a területfejlesztési törvény, amely jelenleg készülőben van a tárcánknál - bízva abban, hogy ebben a félévben még a parlament elé kerül - generálisan fog megoldást hozni ezekre a problémákra, tekintettel egy új jogintézményre, a regionális térségfejlesztő tanácsok létrehozására. Kérem ebben a segítségüket, és kérem, hogy fogadják el a kiegészítésemet. Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť