HEGYI GYULA

Full text search

HEGYI GYULA
HEGYI GYULA (MSZP): Köszönöm szépen az alapvetően megnyugtató választ. De azért annyi megjegyzést szeretnék tenni, hogy az ilyen választási kényszer az iskolaigazgatókat - lévén, hogy ez világnézetileg terhelt kérdés - óhatatlanul kényelmetlen választás elé állítja. Nem beszélve arról, hogy ha egy családban több gyerek van, és azok különböző iskolába járnak, eléggé rosszul veszi ki magát, ha a húsvéti programjukat aszerint kell igazítaniuk, hogy paralel iskolaigazgatói döntés alá esnek-e a gyerekeik vagy nem.
Ezzel együtt belátom, hogy miniszter úr nehéz helyzetet örökölt nemcsak ebben, hanem általában is. Annyi megjegyzést talán megenged, hogy azt hiszem, azért jöttünk ebbe a Házba, hogy az MDF-kormány hibáit kijavítsuk, és talán ezt már ebben a tanévben is ki lehetett volna javítani. Őszintén remélem, hogy a következő tanévben mindenképp sor kerül rá. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť