BARKÓCZY GELLÉRT

Full text search

BARKÓCZY GELLÉRT
BARKÓCZY GELLÉRT (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr.
Tisztelt Miniszter Úr! Csak fele-fele arányban tudom elfogadni válaszát, tudniillik nagyon lassúnak tartom, nem vagyok megelégedve vele. Önök ugyan a választások során azt ígérték, hogy jövedelmező, igazságos gazdaságot teremtenek a mezőgazdasággal foglalkozóknak. Sajnos, az nem igazságos, amikor a sertés árát leviszik, a táp árát meg felviszik. Hát hol élnek miniszter úrék? (Zaj. Derültség.) Már nem is hisszük azt, ... a gazdálkodók szinte azt hiszik, hogy készakarva, tudatosan teszik tönkre őket. Ez nem megy így! Nem lehet ezt így csinálni! Nem tudom elfogadni a választ. Lassúnak tartom ezt az egészet.
Miniszter Úr! Megkérdezem öntől, a híres Bokros-csomag készítésénél az ön tárcáját megkérdezték-e, hogy valóban a gazdaság helyzetét lehet-e a mezőgazdaságban rejlő sok tartalék kihasználásával javítani?
Kedves Miniszter Úr! Kedves Képviselőtársaim! Az istállók üresek. A legelőkön gyönyörű, térdig ér a fű. Legeletlenek. (Folyamatos zaj, derültség.) Mi kellene oda? Csak jószág, amely azt lelegelné. Amely a tejet és a húst adja.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť