DR. SCHWARTZ TIBOR

Full text search

DR. SCHWARTZ TIBOR
DR. SCHWARTZ TIBOR (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Az egészségügyben a soron következő folyamatok megoldásához, a megkezdett reform sikeres végrehajtásához nélkülözhetetlen a korszerű informatikai háttér megteremtése. Több mint két éve elkezdődött a világbanki hitel odaítélésére e munka a Népjóléti Minisztériumban. Erről csak annyi tudomása van a közvéleménynek, hogy bizonyos szempontok alapján kijelöltek öt kórházat pilot-kórháznak, s ezekben a kórházakban már kézzel fogható eredménynek kellett volna születni. Azonban tudomásom szerint nemigen történt előrelépés ebben a lényeges kérdésben. Közben számos egészségügyi intézményben, ezen segítség nélkül, sikeres informatikai fejlesztéseket, beruházásokat hajtottak végre.
Kérdezem az államtitkár úrtól, hol tart jelenleg a program, mi történt eddig, és mikor fog ebben a fontos kérdésben lépni a Népjóléti Minisztérium.
Válaszát várom. Köszönöm szépen. (Szórványos taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť