DR. BALSAI ISTVÁN

Full text search

DR. BALSAI ISTVÁN
DR. BALSAI ISTVÁN (MDF): Köszönöm a szót, tisztelt elnök asszony. Eredetileg Orosz István úrnak szerettem volna felhívni arra a figyelmét, amit Sepsey Tamás nagyon részletesen megtett, hiszen nemcsak az általa hivatkozott Selmeczi Gabriella, hanem például Mécs Imre, például Csehák Judit is olyan indítványokat, elhagyásra vonatkozó indítványokat terjesztett elő, amelyhez természetesen okszerűen szólt hozzá abban a körben képviselőtársam a Magyar Demokrata Fórum képviseletében, ami elhangzott.
De amit mondani szeretnék, egy indítvány. Én már láttam ezt a kapcsolódó módosító csomagot. Én azt szeretném, hogyha az elnök asszony szünetet elrendelne, szétoszlatná ezeket. Itt az ellenzéki képviselők szeretnék áttanulmányozni ezeket a Csehák-féle kapcsolódó módosító indítványokat. Itt most éppen plenáris vita van, éppen ezt a fejezetet érintő. Most már úgy látszik, a kormánypártok részéről némi elmozdulást, vagy valamilyen formájú más megoldást tartalmazó ötleteket mi is szeretnénk megismerni, mert nevetséges lenne, hogyha itt olyanról vitatkoznánk, hogy az eredetileg általunk ismert, bizottság által megtárgyalt módosító indítványok meghaladottá váltak volna. Úgyhogy kiegészítem az indítványomat azzal, hogy a házbizottságot szíveskedjék összehívni, és ennek a helyzetnek a kezelését, ha kell, mindenképpen az ellenzéki képviselők számára történő megismerését tegye lehetővé. Azt hiszem, ez a minimum, amit ebben a helyzetben kérni kellett.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť