DR. GARAY ISTVÁN

Full text search

DR. GARAY ISTVÁN
DR. GARAY ISTVÁN (MSZP): Elnök asszony, köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Egyet kell értenem Surján képviselőtársam bizonyos megjegyzéseivel, de azért más szövegösszefüggésben gondolkodom. Nevezetesen a kétszülős, egygyermekes és hat évnél idősebb gyermeket nevelő családokról van szó. Ő azt említette, hogy két kereső kiesése esetén teljesen lehetetlen helyzetbe kerülnek a családok, és ezzel kapcsolatban a frakció és a szociális bizottság némi szociális érzéketlenséget tanúsított.
Átérezzük ezt a helyzetet, ennek az ellentmondásosságát, az alaphelyzetét is, amikor kétkeresős és egygyerekes családról van szó. De éppen ebben a pontban egy szocialista módosító javaslat született, olyan értelemben, hogy abban az esetben is járjon tovább a családi pótlék, ha csak az egyik szülő esik ki. Úgy gondolom, ezt a módosító javaslatot a bizottsági álláspont tegnapi ismertetésekor említettem, ha nem, akkor most igen, és úgy gondolom, hogy ezen a területen és ezen a ponton a mi gondolatunk párhuzamosan futott és nincs ellentmondás, csak mivel képviselőtársam ezt a kiegészítést nem említette, ezért kértem szót.
Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť