DR. KUTRUCZ KATALIN

Full text search

DR. KUTRUCZ KATALIN
DR. KUTRUCZ KATALIN (MDF): Köszönöm a szót, elnök asszony. Valóban készülnek kapcsolódó módosító indítványok, és köszönöm azoknak a szocialista párti képviselőknek, akik ezeket az indítványokat eljuttatták, annak ellenére, hogy formálisan talán még nincsenek beadva és nincsen számuk. Ez elég nagy mennyiségű módosító indítvány. Ezek, most csak átlapozni tudtam, mind a családi pótlékról szóló részhez vannak, vagy lesznek benyújtva. Tessenek megnézni: sok, és lehetséges, hogy ez még nem is a vége.
Ahogy az előbb próbáltam átnézni, úgy láttam, hogy ezekben visszaköszön egy-két javaslatunk is, tehát próbálták értékesíteni azt, amit elmondtam. Ezt is nagyon köszönöm. De talán mégse volt fölösleges a részletes vita. De első olvasatra is, és lehet, hogyha ezt alaposabban sikerül elolvasnom, akkor ezt a véleményemet visszavonom. Úgy tűnik, hogy sikerült újabb hibákat belevinni ebben a rohamtempóban ezekbe az indítványokba. Én inkább azt javasolnám, és most nem teszek ügyrendi indítványt, hanem azt kérem, hogy fontolja meg a Ház, hogy akkor, ha ezek az indítványok elkészülnek - most, ha mindenki elmondta hozzászólását, akkor zárjuk le a részletes vitának ezt a szakaszát. De annak semmi akadálya nincsen, hogy amikor már az indítványok vannak, és mondom, ez olyan nagy mennyiségű indítvány, ez teljes egészében átírja a törvényt, akkor nyissuk meg újból, mert erre mód és lehetőség van, és erre is volt már precedens, hogy a Ház tudja nézni ezeket az indítványokat.
Ezek után engedjenek meg nekem egy rosszmájú megjegyzést. Nem szoktam ilyet tenni, de most kénytelen vagyok. Hallom, hogy az MSZP-frakció nagyon elhatározta, hogy le fogja zárni a részletes vitát, és ha az információim jók, akkor 100 taxit küldtek ki különböző helyekre. Én nagyon örülök, hogy az MSZP-nek ennyi pénze van, még azután is, hogy a pártoktól meg akarja vonni a költségvetési támogatást, hogy 100 taxinak a nem tudom, mekkora költségét állni tudja. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť