DR. SEPSEY TAMÁS

Full text search

DR. SEPSEY TAMÁS
DR. SEPSEY TAMÁS (MDF): Tisztelt Elnök Asszony! Köszönöm a szót. Az általam igen nagyra becsült Kiss József képviselőtársam megjegyzésére szeretnék reagálni.
Kicsit késve reagál Gyimóthy képviselőtársam indítványára, ő már, úgy látszik, eltávozott, nem tudja elmondani, hogy azért megfelelő Gyimóthy képviselőtársam módosító szövege. Ő megmondja azt, és jó szándékkal, semmi akadálya, hogy értelmezzük: a család létszámának megfelelő össz-befogadóképesség eléréséhez szükséges összeggel haladhatja meg a 2 millió forintot az összeg. Ha kilencfős a család, akkor egy 16 személyes busz megvásárlása nyilvánvalóan meghaladja a család össz-befogadóképességét, egy 10 férőhelyes busz megvásárlása már nem haladja meg.
Hozzá kell tennem: ha egyetértenek a szándékkal, akkor semmi akadálya nincs, hogy a bizottság az ülésen átfogalmazza ezeket a módosító javaslatokat, és megtegye azt az előterjesztést, amely még a képviselők elé kerülhet. Mert általánosságban hadd mondjam el, biztos nagyon jó dolog, hogy a kormánypárti képviselőcsoportok egymással megbeszélvén, kapcsolódó kiegészítő módosító indítványokkal fogják jobbá tenni a törvényjavaslatot. Ha ezt korábban megtették volna, akkor lehet, hogy a részletes vita nem húzódna el, lehet, hogy nem lenne annyi hozzászólás, csak kénytelenek vagyunk, miután még mindig nem vagyunk igazából tudatában annak, hogy mi az a jobbító csomag, amiről Csehák Judit képviselőtársunk szólt, elmondani a véleményünket arról, ami jelenleg a rendelkezésünkre áll, és amiről jelenleg úgy tudjuk, hogy ez a kormány szándéka.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki képviselők padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť