DR. SURJÁN LÁSZLÓ

Full text search

DR. SURJÁN LÁSZLÓ
DR. SURJÁN LÁSZLÓ (KDNP): Köszönöm szépen. Azt gondolom, az ellenzék nincs abban a helyzetben, hogy presztízskérdést csináljon abból, hogy azonos tartalmú, esetleg szó szerint azonosan megegyező indítványai közül az övét fogadják el, vagy a hasonló nagy szellemek találkozása révén a kormánypártét. Nyilván a végén ki fogjuk értékelni az egész csomagot és megállapítjuk, hogy milyen mértékben mozdult el az eredeti beterjesztés, és az elmozdulás mennyiben felelt meg a mi szemléletünknek.
Hogy annál a bizonyos kétszülős vagy egy munkanélküli szülős modellnél MSZP-s vagy KDNP-s javaslatot fogadnak el, teljesen mindegy. Egyébként néha az előkészítők össze is szokták vonni ezeket a lényegileg azonos módosító indítványokat.
Ami a névváltoztatást illeti, arról legyen szabad annyit mondani, hogy tessék már a névváltoztatás mellett a százalékot is változtatni, és akkor talán valamiképpen normálisabb lesz a dolog! Ehhez pedig azt az, azt hiszem, '92-es vitát ajánlom figyelembe, ahol ez a 10 százalék bejött - akkor én minden voltam, csak rendes ember nem... Akkor most 10-ről 44-re menni, azt hiszem, nem teljesen... Ennyit nem romlott az ország helyzete. De hogy mit fog ártani ezeknek a vállalkozóknak? Többet fog ártani a 0-ról 10-hez képest a 10-ről 44-re.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki képviselők padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť