DR. SZÁJER JÓZSEF

Full text search

DR. SZÁJER JÓZSEF
DR. SZÁJER JÓZSEF (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Engem Csehák Judit képviselőtársam felszólása késztetett arra, hogy szólásra jelentkezzek, mert a felszólalása után olyan képzet keletkezhetett, mintha az ellenzék - bár ő ezt nem mondta ki - aszerint támogatná a módosító indítványokat, hogy azok honnan származnak. Szeretném nagyon világossá tenni, hogy az ellenzék, nevezetesen a Fidesz képviselői a bizottságokban, ahol vita alakult ki ezekről a kérdésekről, érdemben vizsgálták ezeket a módosító indítványokat és nem azt nézték, hogy milyen párttól jön. Sőt, bizonyos esetben - azt gondolom - egy MSZP-s képviselőtől származó indítványnak nagyobb esélye van arra, hogy átmenjen a tű fokán, hiszen az ellenzék módosító indítványait az eddigi bizottsági tapasztalatok alapján rendre leszavazták.
(15.50)
Tehát azt szeretném világossá tenni: mi ezeket az indítványokat - annak érdekében, hogy enyhítsük e csomag lakosságra nehezedő terheit - általában támogattuk a bizottságokban, összefüggésben azokkal a koncepciókkal, amelyeket egyébként az ellenzék képvisel a Bokros-csomag vitájában.
Köszönöm a figyelmet. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť