DR. TOLLER LÁSZLÓ

Full text search

DR. TOLLER LÁSZLÓ
DR. TOLLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Alelnök Asszony! Tisztelt Ház! Nagyon örülök, hogy a Házszabály szerint igyekszünk folytatni a vitát, de akkor maradjunk is ennél. Úgy gondolom, hogy a tárgyalásra vagy tájékoztató jelleggel kiadott kapcsolódó módosítóindítvány-tervezetek nagy valószínűséggel komoly vita alapját nem képezhetik, legfeljebb tájékozódó jelleggel kapták meg képviselőtársaim; úgy gondolom, hogy erről lehet beszélgetni, de jogilag releváns hatása ezeknek a kapcsolódó módosító indítványoknak pillanatnyilag nincs. Nem benyújtottak, nem házszabályszerűen benyújtottak, ezért egymást kölcsönösen, folyamatosan tájékoztathatjuk, de ennek a részletes vitával kapcsolatosan releváns vagy szakmai ereje, úgy látszik, hogy nincs.
Ezeknek még a bizottságokon is végig kell futniuk, ezért úgy gondolom, enélkül egyik oldalról a kapcsolódó indítványokat megítélni nem lehet.
A másik, hogy Demeter Ervin képviselőtársam talán rosszul lát, mert itt vannak az érintett miniszterek képviselői, a népjóléti minisztertől a munkaügyi miniszterig, a PM politikai államtitkárától a Művelődési Minisztérium államtitkáráig; úgy gondolom, hogy ebben semmiféle gond nincsen. Ha ők úgy gondolják, nagy valószínűséggel válaszolnak a vitában elhangzott észrevételekre, de hagyjuk meg a kormánynak azt a lehetőséget, hogy egyelőre szívja magába a tapasztalatokat. (Dr. Salamon László: Ezzel egyetértünk!)
A másik: a száz taxiról annyit szeretnék mondani, hogy nekünk több az időnk, mint a pénzünk, tehát nem tudunk a száz taxiról semmit. (Demeter Ervin: Szegények! - Derültség.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť