DR. BALSAI ISTVÁN

Full text search

DR. BALSAI ISTVÁN
DR. BALSAI ISTVÁN (MDF): Tisztelt Elnök Asszony! Akceptálva ezt a helyzetet, amelynek előidézését természetesen azok a kétperces hozzászólások is, a tárgyra nem tartozó kérdésekben elősegítették, azt kérjük a tisztelt Házbizottságot előkészítő személyektől és a Házbizottság ülésétől, hogy mivel most részben akceptálták csak azt a kérésünket, hogy a televízió nyilvánosságát is jelentő időpontban lehessen kalkulálni a felszólalást, a jövő hétre még pontosabban próbálják megtervezni. Hiszen harmincperces felszólalásokra biztonsággal lehet számítani. Magunk hárman jelentkeztünk a mai felszólalók közé.
Úgy gondolom, a még nem megnyilatkozott pártok részéről is ebben a kérdésben a teljes nyilvánosság igényét joggal elvárhatjuk. Úgyhogy arra várunk, hogy a jövő hét olyan időpontjában kerüljön ez tárgyalásra, amikor a közvélemény is tájékozódni tud. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť