DR. KIS GYULA JÓZSEF

Full text search

DR. KIS GYULA JÓZSEF
DR. KIS GYULA JÓZSEF (MDF): Köszönöm szépen. Az államtitkár úr szavaira kívánok reagálni. Arra, hogy az abortuszok száma nőni fog, egy évi teljes fizetésemet teszem fel fogadásul az államtitkár úr egy évi teljes fizetése ellenében.
Másodszor: hogy ez nem megalapozatlan és nem a családom létét fenyegetem ezzel, azt az bizonyítja, hogy amikor a volt Német Demokratikus Köztársaságban, a mai keleti tartományokban hasonló lépéseket tettek, egyetlenegy év alatt a felére csökkent a születések száma; 0,7-re csökkent a reprodukciós ráta, ami azt jelenti, hogy két felnőttnek 0,7 gyereke van, tehát egy generáción belül egyharmaddal kevesebb lesz a lakosság száma. Ezek tények, államtitkár úr, és nem jóslatok - tények! Így történt Kelet-Németországban, így történt Bulgáriában.
S miután az ember végül is, mióta lemászott a fáról, mert talált más alternatívát az ellen, hogy fönnmaradjon, noha egyre kevesebb a gyümölcs a fán, azóta egyformán reagál az azonos ingerekre.
(11.00)
Ezért mondom azt, hogy államtitkár úr jóslata valószínűleg csak annyiban fog beválni, mint ahogy minden eddigi jóslata bevált. Köszönöm. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť