TÓTH ANDRÁS

Full text search

TÓTH ANDRÁS
TÓTH ANDRÁS (MSZP): Tisztelt Országgyűlés! Nem veszem igénybe két percig a drága időt. Annyit szeretnék mondani Gyimóthy úrnak: sokkal drágábbnak tartom az Országgyűlés idejét, mint például Gyimóthy úr, és ezért nem törekszem arra, hogy a választóim rendszeresen hallják a hangomat, inkább a közvetlen kapcsolattartásra törekszem.
Ami ma elhangzott, úgy gondolom, a demokráciába olyan formában belefér, hogy Gyimóthy úr azt mondta el, amire gondol és amire képes, én pedig a demokrácia szabályai szerint elmondtam erről a véleményemet. Úgy gondolom, ez semmiféle tiltakozást nem indokol, hiszen nem tettem mást, mint ami a parlamentben valamennyiünk joga. Természetesen továbbra is igyekszem türelmes lenni és kevésszer felszólalni, amikor véleményem van az elhangzott beszédek tartalmáról és stílusáról, de - szót fogadva Gyimóthy úrnak -, ha nem tudom megállni, a jövőben is szóvá fogom tenni az általam helytelennek vélt megjegyzéseket. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť