ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Tisztelt Országgyűlés! A kormány sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a Magyar Honvédség és a Román Hadsereg alegységei egymás országában végrehajtásra kerülő közös kiképzéséről és gyakorlatáról szóló országgyűlési határozati javaslatát, H/922. számon.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalásbavétellel? Kérem, szavazzanak! (Szavazás: 134 igen, 0 nem, 4 tartózkodás. - A Ház nem határozatképes.)
Tisztelt Országgyűlés! Még nem határozatképes a Ház. Kérném a frakcióvezetőket, intézkedjenek, hogy tudjunk szavazni! (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! Kérem képviselőtársaimat, foglalják el helyüket, mert kezdenénk a szavazást!
Tisztelt Országgyűlés! Újra szavazunk - mivel az imént határozatképtelen volt a Ház - a kormány sürgős tárgyalásbavétel iránti kérelméről, a Magyar Honvédség és a Román Hadsereg alegységei egymás országában végrehajtásra kerülő közös kiképzéséről és gyakorlatáról szóló országgyűlési határozati javaslatról, H/922. számon.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalásbavétellel.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 209 igen szavazattal, 16 ellenszavazattal, 2 tartózkodással a törvényjavaslatot sürgős tárgyalásba vette.
Tisztelt Országgyűlés! A kormány sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a felsőoktatás fejlesztésének irányelveiről szóló országgyűlési határozati javaslatát H/915. számon.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalásbavétellel. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Pécsi Ildikó jelzi, hogy nem működik a gépe.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 203 szavazattal, 23 ellenszavazattal, 12 tartózkodással a törvényjavaslatot sürgős tárgyalásba vette. Kérném Pécsi Ildikó gépének bekapcsolását!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť