CSÉPE BÉLA

Full text search

CSÉPE BÉLA
CSÉPE BÉLA (KDNP): Köszönöm pénzügyminiszter úr válaszát. Erre nekem az a válaszom, hogy abban az esetben, ha nincs a kormánynak ilyen szándéka, akkor tulajdonképpen az lenne a logikus, ha majd a módosító indítványok szavazására sor kerül - itt van beadva módosító indítványunk a KDNP részéről -, akkor ennek a módosító indítványnak az elfogadása lenne a logikus, hogy kikerüljön ebből a csomagból, hiszen ha egyszer nem tervezi a kormány a létszámemelést, akkor miért van benne. Ez az egyik válaszom.
A másik pedig: ezt mégiscsak sajnos úgy kell értékelnünk, mert a látszat pénzügyminiszter úr válasza ellenére azt mutatja, hogy azért vannak itt költségnövelő szándékok. Akkor, amikor van - pár másodperc nyilván nem alkalmas ennek a kifejtésére - egy ilyen szükségesség, hogy az egyensúlyhiány miatt terheket kell róni a társadalom vállára, akkor mi nagyon furcsálljuk ezeket az elemeket egy ilyen csomagon belül is.
Itt még azt szeretném megemlíteni, hogy például az átalány módosításával mintegy huszonöt-harmincmilliárd vesztesége van a költségvetésnek. Ezek rendkívül izgatják a társadalmat, és nagyon ellentétesek e törvénycsomag szellemével. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť