DR. SZILÁGYINÉ CSÁSZÁR TERÉZIA

Full text search

DR. SZILÁGYINÉ CSÁSZÁR TERÉZIA
DR. SZILÁGYINÉ CSÁSZÁR TERÉZIA (KDNP): Köszönöm szépen miniszter úr a válaszát, amelyet persze többnyire eddig is ismertem már, hisz a '95-ös költségvetésben nem találtam meg az erre irányuló szándékokat.
Mit vihetek haza, és mit üzenhetünk a parlamentből ezeknek az embereknek? Azt gondolom, Lakos miniszter urat szabadon idézve: csupán annyit hogy a kormány - amelynek eltökélt szándéka, hogy a térség felzárkóztatását és védelmét kötelességének érzi - nem fog esőt rendelni, legalábbis olyan esőt nem, hogy árvíz fenyegesse az ott élő embereket.
Nem értem viszont - bár nem kaptam választ a kérdésemre -, hogy ebben az évben mondjuk milyen összeget fordítanak a védelmi rendszer karbantartására vagy kiépítésére, fejlesztésére. Azt sem értem, hogy miért kaphatott akkor a főváros 10 milliárd forintot csak úgy, adományként. Azért, mert ebben az e térségben élő emberek és a fővárosban élő emberek differenciáltan kerülnek megítélésre a kormány pénzadományozó szándékaiban? Köszönöm szépen a választ. (Taps a KDNP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť