DR. KIS ZOLTÁN

Full text search

DR. KIS ZOLTÁN
DR. KIS ZOLTÁN földművelésügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Egy formai módosító javaslatról van szó, ugyanis amikor a mezőgazdasági bizottság átdolgozta a törvény szerkezetét és a határidőket módosította, akkor az egyik bekezdésnél elfelejtette ezt átvezetni, ami a földkiadó bizottságok megszűnésére, illetve továbbműködésére vonatkozóan állapít meg határidőt; ez a földkijelölési határozat jogerőre emelkedésétől számított egy év.
Erről szól az én technikai jellegű módosításom; azt azonban megdöbbenéssel vettem tudomásul, hogy az alkotmányügyi bizottság nem tekinti sem a miniszter urat, sem engem kormánytagnak, illetve a kormány képviseletében eljáró személynek. Az előterjesztő ugyanis a Földművelésügyi Minisztérium volt, ebben az esetben Lakos László miniszter úr, és a kormány képviseletében ő járt el. (Zaj, közbeszólások a jobb oldalon.) Ezen ne nyissunk vitát; örülök, hogy parlamenti képviselői mivoltomat nem vonták kétségbe, és így ez a technikai javaslat feltételezhetően megszavazásra kerülhet.
Kérem, hogy mind a módosító indítványt, mind a törvény egészét szíveskedjen az Országgyűlés támogatni. Köszönöm. (Taps a bal oldalon. Zaj a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť