DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Először is legyen szabad, igen tisztelt miniszter úr, megjegyeznem, nem az én adatomról van szó. Amikor a magyar nemzeti vagyon összértékéről beszéltem, Szabó Zoltán államtitkár úr - mint az ezzel kapcsolatos kormánybizottság hivatalból tagja - nyilatkozott ekként a Magyar Hírlap 1995. május 6-i számában. Azt mondja, hogy az összeg akkora, amely a nemzeti összvagyonnal lenne egyenértékű. Tehát az önök adatára hivatkoztam.
A másik észrevétel az, hogy a párizsi békeszerződésnek csak a magyarellenes rendelkezései lettek eddig betartva, a Magyarország érdekében álló pontok eddig soha sehol betartásra nem kerültek. Miért nem léptek fel önök ennek a korrigálása ügyében? Tehát én nem tartom az ön válaszát (Az elnök pohara megkocogtatásával jelzi a felszólalási idő leteltét.) kielégítőnek. Erre vissza kell térni, úgy gondolom, miniszterelnöki szinten. Köszönöm a türelmüket. (Taps a Kisgazdapárt soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť