DR. KUTRUCZ KATALIN

Full text search

DR. KUTRUCZ KATALIN
DR. KUTRUCZ KATALIN (MDNP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Én Torgyán Józsefnek nem a mostani kétperces, hanem az azt megelőző felszólalására szerettem volna reagálni. S ezzel kapcsolatban azt elmondani, hogy a szóvirágoknak semmiféle gyakorlati jelentőségük nincsen. Annak van jelentősége, hogy mit csinálunk. A Kereszténydemokrata Néppárt ezt a 13. szám alatti indítványát, saját indítványát támogatja elsődlegesen, ez nyilvánvaló. De amikor az látszott a bizottságban, hogy ott nem sikerül elérni az ötpárti egyezséget, akkor támogatták a 14. pontban szereplő indítványt is, mert a politika a lehetőségeknek a tudománya, és itt elérték azt, vagy megpróbálták elérni azt, amit tudnak.
Ehhez képest mit csinál a Független Kisgazdapárt? Hangosan elmondják, hogy ők a 13. pontban szereplő indítványt támogatják, a 14-et nem, nem vesznek részt a bizottsági ülésen, azt hiszem, hogy egyébként a fizetést viszont felveszik érte. És változatlanul nem jelentik ki, hogy részt fognak venni a bizottsági ülésen, nem támogatják a 14. pontban szereplő indítványt, ezért teljesen mindegy, hogy a képviselő úr itt mit mond, gyakorlatilag az SZDSZ álláspontját támogatják. Köszönöm. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť