DR. SALAMON LÁSZLÓ

Full text search

DR. SALAMON LÁSZLÓ
DR. SALAMON LÁSZLÓ (független): Köszönöm, elnök úr. Isépy képviselő urat szeretném tájékoztatni, mert egy információ híján van. Mindaz, amit kíván Isépy képviselő úr az állampolgári jogokat illetően: történt egy ötpárti megegyezés a Kereszténydemokrata Néppárt egyetértésével, tehát szeretném örömmel tájékoztatni, hogy megvalósult az a kívánalom. Képviselő úr abban a szakban valóban nem volt ott, azon túl, hogy tudjuk, hogy tényleg nagy szorgalommal képviselő úr végig részt vett a tanácskozáson, de ennél a mozzanatnál nem volt ott, és megvalósult egy olyan ötpárti egyetértés Gáspár képviselő úr támogatásával, ami ezt a problematikakört megnyugvással rendezte. De ez a második résznek a kérdése.
Szabadjon ezt ügyrendileg hozzátennem, hogy én attól tartok, hogy belebocsátkoztunk az alkotmány második részének a tárgyalásába, vagy talán még sokkal többe is ennek a két módosító javaslatnak a kapcsán. Én ehhez tudok igazodni, és akkor kérek engedélyt, hogy az oda jelzett felszólalásaimat is elmondjam, bár jobban örülnék, hogyha maradnánk az egyes módosító javaslatoknál, és hogyha úgy éreztük, hogy itt már mindenki e két módosító javaslatot illetően elmondta a véleményét, akkor haladjunk tovább, és a második részt tüzetesen aztán ki tudjuk fejteni, a második résszel kapcsolatos véleményünket. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a jobb és a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť