KOLTAI IMRE

Full text search

KOLTAI IMRE
KOLTAI IMRE (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Csak egy nagyon rövid megjegyzésem lenne. Én a magam részéről elfogadom, hogy a szociális jelző szerepeljen ebben a meghatározásban, ebben az összefüggésben. Azonban arra kérném a képviselőtársaimat, hogy amikor indokoljuk a 13. pont jogosságát, vagy amellett érvel valaki, akkor az érvek között olyanok azért ne hangozzanak el, hogyha ez a jelző nem szerepelne, akkor a jelenlegi katasztrofális - vagy nem emlékszem pontosan a jelzőre - helyzetből hogy fogunk kimászni. Szóval, ilyen közvetlen összefüggés természetesen a dolgok között nincs, ha ez így lenne, akkor javasolnám, hogy a jóléti államot fogalmazzuk meg - és holnapután jóléti államban fogunk élni.
Tehát még egyszer szeretném leszögezni, hogy én elfogadom a megnevezést, de ne vezessünk félre azzal senkit, hallgatóságot vagy nézőt, minthogyha a holnapután gazdasági helyzetünk azon múlna, hogy most milyen jelző kerül az alkotmányba. Köszönöm. (Taps a kormánypártok és az ellenzék soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť