KÓSA LAJOS

Full text search

KÓSA LAJOS
KÓSA LAJOS (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. A 13. ponttal kapcsolatban csak arra szeretném kérni a képviselőtársakat, hogy valóban ez egy nagyon fontos pont, az egyik legfontosabb. A vita e szakaszában az egyik legfontosabb kérdés ennek a jelzőnek a tartalma, a bekerülése, a bekerülés módja. Én szerintem méltatlan, hogyha úgy próbálunk érveket magunk mögé állítani, hogy az ellenvéleményt leminősítjük valamilyen módon. Én azt gondolom, hogy ennek a jelzőnek, ennek a megoldásnak a szerepeltetése nem maradiság, haladó és maradi álláspont kérdése vagy nem az, hogy valaki nyugat-európaibb vagy nem nyugat-európaibb.
Én nem szeretném a Fidesz-Magyar Polgári Párt által az általános vitában elmondott érveket még egyszer előadni, csak szeretnék mindenkit arra kérni, hogy ne próbáljuk az egyik álláspontot egyszerűsítő jelzőkkel valahová elhelyezni, mert ez nem vezet előre. Ellenben viszont sérelmes lehet azok számára, akik adott esetben felelősen és komolyan átgondolják azt, amit állítanak. Nem azért, mert haladóak vagy maradiak, nem azért, mert inkább európaiak vagy kevésbé európaiak, hanem azért, amiért az általános vitában a képviselőtársak megismételhettek vagy felidézhetnek, hogyha adott esetben visszakeresik a jegyzőkönyveket. Tehát én azt kérem mindenkitől, hogy ebben a kérdésben ne a minősítések ereje legyen a ügydöntő. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť