DR. PETŐ IVÁN

Full text search

DR. PETŐ IVÁN
DR. PETŐ IVÁN (SZDSZ): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Lezsák Sándor sok mindenről beszélt, nemcsak a titkosítás ügyéről, de úgy tűnik, hogy ez került az érdeklődés középpontjába.
Ennek kapcsán szeretném elmondani, hogy én meg vagyok arról győződve, hogy lehetnek egy országnak olyan érdekei, amelyek indokolják a titkosítást, nekünk, képviselőknek azonban jogunk van ahhoz, hogy megkérdőjelezzük az ilyenfajta döntéseket, ennek jegyében a szabaddemokraták képviselőcsoportjának számos tagja a mai napon az adatvédelmi biztoshoz fordult azzal a kérdéssel, hogy Nikolits miniszter úr titkosítása indokolt volt-e, avagy sem.
Kérdőmondatot fogalmaztunk meg, ez a képviselők lehetősége, nem a bizalmatlanságot fejezi ez ki, és remélhetőleg másoknál sem, hanem valóban az a feltételezés fogalmazódik meg, hogy lehetnek olyan ügyek, amelyek államérdekek miatt titkosak, de erről – mint képviselők – szeretnénk meggyőződni, hogy így van-e. Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalról.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť