DR. SZILI KATALIN

Full text search

DR. SZILI KATALIN
DR. SZILI KATALIN környezetvédelmi és területfejlesztési minisztériumi államtitkár: Én azt hiszem, és azzal tökéletesen egyetértek, hogy hisztériakeltésnek, rémhírterjesztésnek és természetesen az ügy politikai szintre történő emelésének nincs helye ma. Hozzátenném azt is, hogy – és én bízom abban, hogy a képviselő úr az elkövetkező napok és hetek teendői tekintetében korrekt választ kaphat tőlünk – amennyiben bármelyik munkatársam vagy azok, akik mulasztást követtek el, akár a mérési eredmények határidőre történő előkészítésében, akár azok elemzésének a határidőre történő elkészítésében, én ígérem képviselő úrnak, hogy annak személyi konzekvenciái lesznek.
Én azt hiszem, hogy eddig még soha nem került ilyen stádiumba a garéi-ügy rendezése, mint amibe most kerül. Én arra kérem, hogy ne a hisztériakeltésben, hanem a közvélemény megnyugtatásával abban legyenek segítségünkre, hogy valóban végérvényesen és a megfelelő – mérési eredményeknek megfelelő – végrehajtás megtörténjen. Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť