KOCSI LÁSZLÓ

Full text search

KOCSI LÁSZLÓ
KOCSI LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Államtitkár Asszony! Én köszönöm a korrekt szándékot, ami itt a tájékoztatásra vonatkozik, ugyanakkor úgy érzem, hogy azokra a kérdésekre, amelyeket feltettem, nem kaptam pontos választ. Nem tudom, hogy az e az oka, hogy nincsenek elégséges adatok, vagy pedig az adatok elemzése hiányzik még, amelynek tudomásom szerint meg kellett volna, hogy történjenek.
Ha ez nem történt meg, akkor azt nagyon fájó és káros dolognak tartom, tekintettel arra, hogy az ügy kezelésében az a politikai magatartás, aminek a tanúi lehettünk az elmúlt hetekben, valószínűleg nem tesz jót a konkrét megoldásnak. Sőt, vannak, akik úgy fogalmaztak, hogy az ügy kezelése nem nélkülözi akár "öko-torgyánizmus" jelenségeit sem, tehát én ezt hibásnak tartom.
Azonban épp olyan károsnak tartom azt is, és valószínű, hogy következményekkel járónak a helyi kezelésében az ügynek, hogyha vagy a tárca, vagy háttérintézményei képtelenek eleget tenni határidőre a feladatuknak. Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť