ELNÖK (dr. Füzessy Tibor)

Full text search

ELNÖK (dr. Füzessy Tibor)
ELNÖK (dr. Füzessy Tibor): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Távirati Iroda Részvénytársaság létrehozásáról szóló országgyűlési határozati javaslat zárószavazása. (Zaj.) Az előterjesztést H/4467. számon, az egységes javaslatot pedig H/4467/21. számon kapták kézhez képviselőtársaim. (Folyamatos zaj.)
Mivel az egységes javaslathoz senki nem nyújtott be módosító javaslatot, a határozathozatal egyetlen döntést igényel. Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy az elfogadáshoz a jelen lévő képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Távirati Iroda Részvénytársaság létrehozásáról szóló országgyűlési határozati javaslatot, az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 173 igen szavazattal, 73 nem szavazattal és 21 tartózkodással az országgyűlési határozati javaslatot nem fogadta el. (Folyamatos, egyre erősödő zaj.)
(A jegyzői széket dr. Trombitás Zoltán foglalja el.)
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem a képviselőcsoportokat, kívánják-e szavazatukat megindokolni. Megadom a szót Fekete György képviselő úrnak, Kereszténydemokrata Néppárt. (Folyamatos, nagy zaj.) A képviselő urat illeti a szó!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť