ASZÓDI ILONA KATALIN

Full text search

ASZÓDI ILONA KATALIN
ASZÓDI ILONA KATALIN (független): Köszönöm a szót, elnök asszony. Amit mondani szerettem volna Filló Pál felszólalására, annak egy jó részét Győriványi Sándor elmondta. Mindössze kiegészül még annyit szeretnék mondani: amennyiben ez a törvény azt célozza meg, hogy a feketemunkát, a feketegazdaságot szorítsuk vissza, akkor nem tehetünk olyan engedményt önmagunknak, hogy kimondjuk itt a plénumon, hogy megmaradnak továbbra is a kiskapuk, és ezeket nem akarjuk felsorolni.
Nekünk itt most az a dolgunk, hogy ezekből a kiskapuból lehetőleg minél többet bezárjunk. Gyakorlatilag akkor megint ugyanott leszünk, ahol eddig voltunk, mert az, hogy például a mezőgazdaságban öt napig dolgozzanak, s utána két nap pihenőnap legyen azért, mert nemzetközi jogi normák ezt előírják, ezt soha nem fogják megtenni. De valószínűleg nemcsak a mezőgazdaságban, hanem egyéb helyeken is, ahol dömpingmunkák, szezonmunkák vannak, egyszerűen azért, mert a szezonmunkáknak más a természete.
Tehát nem értek egyet azzal, hogy a módosító javaslatokat lesöpörjük és azt mondjuk, hogy a kérdést nem tudjuk megoldani, tehát maradjon úgy, ahogy a javaslatban szerepel.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť