DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR

Full text search

DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR
DR. GYŐRIVÁNYI SÁNDOR (FKGP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Országgyűlés! Itt egy olyan kérdésről volt szó, amely már régen izgatja a pedagógus közvéleményt. Nevezetesen arról volt szó, hogy minden területen kifizetésre került az úgynevezett nyelvpótlék, viszont a pedagógusok esetében erre kizáró okok voltak, azt az esetet kivéve, ha nem több, hanem csak egy nyelvet tanított az érdekelt tanár.
Az ezzel kapcsolatosan benyújtott módosító javaslatokat nagyon köszönöm, hogy a tárca nagy gondossággal kezelte, és elkészült egy ilyen módosító javaslat is. Ez a módosító javaslat néhány finomítással az eddigi módosító javaslatokat még kiegészítette, és szintén csütörtökön kerül megvitatásra mint módosító javaslat ebben a körben is. Itt tulajdonképpen egy módosítónak a módosítására és finomításokra kerül sor, amelyet a tárca is szívesen és pozitívan fogadott.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť