DR. TROMBITÁS ZOLTÁN

Full text search

DR. TROMBITÁS ZOLTÁN
DR. TROMBITÁS ZOLTÁN jegyző: Tisztelt Ház! A javasolt szerkezet a következő:
A törvényjavaslat hatályáról szóló rendelkezések módosításait az ajánlás 2-8. pontjai tartalmazzák. Ezekhez tartalmukban kapcsolódnak az 1., 17., 18., 20., 21., 22. és 49. számú ajánláspontok.
A második vitaszakaszban az alkalmi foglalkoztatás fogalmának meghatározásáról szóló szabályok módosításait kezdeményező indítványok vitája következik a 9-16. pontok alapján.
A harmadik vitaszakaszban az ajánlás 23-45. pontjai szerepelnek, amelyek az alkalmi munkavállalói könyvre vonatkozó rendelkezések módosításait kezdeményezik. Ebben a vitaszakaszban szerepelnek a melléklethez érkezett módosító javaslatok az 57-63. pontokig.
A törvényjavaslat 9. §-a a munkanélküli-járadékban részesülő személyre vonatkozó ajánlási szabályokat tartalmazza. Ehhez az ajánlás 51. pontjában szereplő módosító javaslat érkezett.
Végül az 52., 53. és a tartalmilag ehhez kapcsolódó 56. pontokról nyílik meg a vita a törvényjavaslat 11. §-ához kapcsolódóan.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť