LÁNYI ZSOLT

Full text search

LÁNYI ZSOLT
LÁNYI ZSOLT (FKGP): Tisztelt Államtitkár Úr! Én megértem, amit ön mondott, azonban még mindig nem kaptam feleletet a 3 milliárdra, amelyik a rossz gazdálkodás következménye. Erre Lotz Károly miniszter úr a Népszabadság '97. március 25-ei számában hivatkozott, és el is ismerte, hogy a vasúttársaság '96. évi gazdálkodása nem volt megfelelő. Ugyanakkor az ön által hivatkozott, leváltott vezetők szép visszavonulási, menekülési útvonalat kaptak; mert úgy látszik, ha a miniszter úr mozdonyt vezet, az nekünk nagyon sokba kerül - jobb lenne a dodzsem, mert ott olcsóbb egy menet... (Derültség az FKGP padsoraiból. - Dr. Torgyán József tapsol.), mint itt a sok milliárd.
Sajnálatos módon azt kell mondjam, hogy engem egyáltalán nem nyugtat meg, hogy a minden oldalról elismert, kimondottan gazdálkodási hiányosságokból keletkezett 3 milliárd - hogy úgy mondjam - elszámolatlan pénz felelősei nem kerültek megállapításra. Ezt kértem és ezt várom; nem a beruházásokról beszéltem, én azt megértem.
Utolsó szóként: ha tervezünk 9,6 milliárdot (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), akkor nagyon rosszul tervezünk, ha 16 lesz belőle. Köszönöm szépen. (Taps az FKGP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť