DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Én nem kívántam semmi mást tenni, elnök úr, csak azt, hogy ha Götzinger úr valamit nem ért meg, azért nem kell habzó szájjal itt mindenféle értelmetlen dolgokat kétperces reagálásban egy olyan felszólalással kapcsolatban mondani, amelyből ha bármit megértett volna, akkor, úgy gondolom, hogy azt láthatná, hogy például a tízezer megszüntetett kórházi ágy nem tudom én, melyikébe fektetné be a hozzátartozóját, ha éppen arra szükség lenne. Azt hiszem, hogy ön itt minősíthetetlen hangon támadja önnel ellentétes nézeteket valló pártok képviselőit; ez való a Hyde Parkba, nem pedig az, hogy valaki ellentétes véleményt fejtsen ki, mint egy olyan törvényjavaslatban van, mely törvényjavaslat tulajdonképpen egy megalapozatlan, hatásvizsgálatokra nem támaszkodó törvényjavaslat!
Ha egy általános vitában egy tervezett reformmal kapcsolatban nem lehet arra rámutatni, hogy egy reformnak milyen előfeltételei vannak ott, ahol reformokat már végrehajtottak, és hogy egyáltalán reformokat milyen előfeltételek mellett lehet végrehajtani, akkor értelmetlenné válik a parlamenti általános vita.
Igen tisztelt Götzinger képviselő úr, természetesen a részletes vitában lehet részletkérdésekre is kitérni, de az általános vitában egy reformnál a reform feltételeire ki nem térni: bűn! (Taps az FKGP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť