KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ népjóléti minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Ház! Dávid Ibolya képviselő asszony itt többször hivatkozott a brüsszeli csipkére, hogy mennyire levegős. Én azt mondom, hogy az szép is, esztétikus is, és értékes is, ha ezt a hasonlatot mondta. Ez a törvény '98. január 1-jén fog hatályba lépni, a törvény meghatározza azt, hogy milyen egyéb kormány- és népjóléti miniszteri rendeletek fognak felcsatlakozni hozzá, meghatározza a tárgykörét ezeknek, és úgy gondolom, hogy az elkövetkezendő időben a tárca és a kormány ki fogja tudni dolgozni mindazokat a rendeleteket, amelyek a törvény hatálybalépésével egyidejűleg életbe kell hogy lépjenek.
Dávid Ibolya képviselő asszony utalt arra, hogy nyilván az a szándéka a kormánynak, hogy akkor majd érdekvédelem nélkül, mindenféle egyeztetés nélkül akarja meghozni ezeket a rendeleteket. A kormánynak - és azt remélem, hogy az elkövetkezendő kormánynak is - nyilván az lesz a szándéka, hogy nemcsak a törvényeket, hanem a rendeleteket, a kormányrendeletet, a népjóléti miniszteri rendeletet nagyon széles körben... (Dr. Pusztai Erzsébet: Három hónappal később!) - úgy, ahogy azt most is tesszük -, megvitatjuk az érintettekkel, és csak a vita után, a társadalmi vita után... (Dr. Pusztai Erzsébet nevet.), az érintettekkel lefolytatott vita után fogjuk megalkotni ezeket a rendeleteket. Tehát továbbra is működik az érdekvédelmi egyeztetés az elkövetkezendő időszakban is.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť