BALSAY ISTVÁN

Full text search

BALSAY ISTVÁN
BALSAY ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Államtitkár Úr! Legutóbb a jegyzők országos konferenciáján hangzott el, hogy több száz jegyző hiányzik az állandó túlterheltség, az állandó feladatnövekedés következtében. A közigazgatás reformja a legerőteljesebben a területi államigazgatási szervek területén jelentett elbizonytalanodást. Ezért tisztelettel kérem államtitkár urat, hogy a kormány ülésén is hasson oda, hogy valóban egységes, a stabilitás értékeivel is rendelkező, a közjó szolgálatát mindenekfelett vállaló, a feladatellátáshoz megfelelő felkészültséggel rendelkező, a törvényeket tisztelő és munkáját pártatlanul végző köztisztviselői kar alakuljon ki, egy olyan nehéz helyzetben, amelyben a köztisztviselők és a közalkalmazottak közötti folyamatos és permanensen tartott feszültségek miatt is nagyon nehéz a köztisztviselői kar fizetésének a megállapítása.
Feltétlenül fontosnak tartjuk, hogy 1998. január 1-jével lépjen hatályba a törvény módosítása. Kérem államtitkár úr szíves intézkedését.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť