BALSAY ISTVÁN

Full text search

BALSAY ISTVÁN
BALSAY ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Köszönöm a figyelmeztetést. Arról beszélek, ami a válaszra tartozik. (Közbeszólások az SZDSZ padsoraiból: Nem! - Közbekiáltások a Fidesz padsoraiból: Így van!)
A dokumentációban vannak találgatások arról is, hogy milyen személyi kapcsolatok révén kaphatott a híres-hírhedt zsurki vodkagyár állami támogatást. A mai lapok közül pedig a Világgazdaságban nyilatkozik Kerecsen György, a Hunalco Rt. vezérigazgatója, ellentétben Baja miniszter úrral, aki megerősíti, hogy Balsay István képviselő állításai igazak. Ezt követően milyen alapon mondja ön azt, hogy ez a beruházás, ez a vállalkozás helyes döntés volt?!
Arra kérem a tisztelt parlamentet, hogy a miniszter úr válaszát ne fogadja el, és adja meg a lehetőséget arra, épp a miniszter úr érdekében és a területfejlesztés ilyen intézése érdekében, hogy kivizsgálhassa egy bizottság ezeket a lépéseket.
Kérem, hogy a parlament ne fogadja el a választ. Én nem fogadom el. (Taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť