AKAR LÁSZLÓ

Full text search

AKAR LÁSZLÓ
AKAR LÁSZLÓ pénzügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Úr! Amennyiben ön egy konkrét példát hozott volna föl, hogy, mondjuk, valamelyik bűnöző, vámcsaló üldözését azért nem lehetett végrehajtani, mert volt a kilométerkorlát, akkor természetesen kész lennék elfogadni az ön érvelését. De ilyen példát nem tudott fölhozni, és nem is lehet ilyen példát fölhozni, mert világosan kiderül, hogy amennyiben szükség van arra a konkrét ügyben, hogy használja, akkor használni fogja. A parancsnokának be fogja bizonyítani, hogy erre szükség volt, és legfeljebb a parancsnok jelenteni fogja a fölöttes parancsnoknak, hogy erre a túllépésre feltétlenül szükség volt.
Tisztelettel arra is szeretném felhívni a figyelmét, hogy amikor a vámosok autóznak, akkor azért az adófizetők pénzét költik, és nagyon nehéz ellenőrizni havi 2500 kilométernél, hogy a 2500 kilométer mindegyike feltétlenül szükséges-e a munkához, vagy esetlegesen jobb odafigyeléssel, takarékosabban megkerülhető lenne. Azt hiszem, hogy ezt igazából a parancsnokra kell bízni, és nem a parlamentnek kell ilyen kérdésekkel foglalkozni.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť